Egyéni- és csapatsportágakban dolgozó orvosok tanfolyama

2018. október. 04., 14:28   |    

Egyéni- és csapatsportágakban dolgozó orvosok tanfolyama

A Magyar Labdarúgó Szövetség a Semmelweis Egyetem Továbbképzési Központja által akkreditált (kódszám: SE-TK/2018.II/00296 – Sportegészségügyi Szakmai Kollégium) tanfolyamot indít sportolókkal foglalkozó orvosok részére.

A tanfolyam széles körben tekinti át az egyéni sportolókkal foglalkozó és/vagy különböző sportágakban csapatok mellett dolgozó szakemberek számára az orvos-szakmai és szervezési kérdéseket. A tanfolyam elsősorban ajánlott sportorvosok, traumatológusok, ortopéd szakemberek, kardiológusok, gyermekgyógyászok, anaetshesiológusok, stb. számára.

A tanfolyam kezdete: 2018. november 30.
Képzési napok: 2018. november 30. december 1-2. és december 7-8-9. (6 nap)
Tanfolyami képzési ideje: 2 x 3 nap (46 óra), a képzés vizsgával zárul.
Akkreditációs pont: 50

A képzés díja: 220.000,-Ft, amely a 2 x 3 napos bentlakásos továbbképzés képzési díját, valamint a 4 éjszaka szállást és a tanfolyami idő alatt az ellátás költségeit is tartalmazza. A tanfolyam önköltséges. A MLSZ tagszervezeteitől érkezők a TAO-ból elszámolhatják. A képzés 15 fővel már elindul. 

Az MLSZ döntése értelmében, csak azon orvosok dolgozhatnak az MLSZ alá tartozó szervezeteknél, akik ezen tanfolyamot sikeresen elvégezték. Ennélfogva, a tanfolyamot végzett orvosok iránti kereslet az MLSZ alá tartozó sportegyesületeknél és más TAO támogatott sportágak egyesületeinél várhatóan a jövőben felértékelődik.

Az  előadások jegyzéke kattintással innen letölthető.

A jelentkezés elfogadásának visszaigazolása után a képzési díjat az MLSZ OTP-nél vezetett 11707024-20484068-00000000 számlaszámára kell átutalni. Az átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét (ha egyesület fizeti be, akkor is), és a KPTANORV - 1801 tanfolyami kódot. A befizetés igazolásának fénymásolatát kérjük e-mailben beküldeni vagy az első tanfolyami napon személyesen leadni.
A tanfolyam helyszíne: Globall Sport & Wellness Hotel - 2089 Telki, Szajkó u. 39.

Jelentkezési határidő: 2018. november 5.

A tanfolyami jelentkezési lap kattintással innen letölthető!

A jelentkezési lapot elektronikus formában a következő címre kérjük megküldeni:  kepzes@mlsz.hu 

A tanfolyammal kapcsolatos szakmai kérdésekkel dr. Várszegi József dr.varszegi.jozsef@gmail.com, +36 30 66493 66; adminisztrációs kérdésekkel Kovács Mariann (kovacs.mariann@mlsz.hu, +3630 774 25 98) kereshető.


Letölthető dokumentumok


Címkék:

A hírkategória további hírei

Felnőttképzés
MLSZ Masszőr „licence” képzés indul Telkiben
Felnőttképzés
Alapfokú sportmenedzser képzés indul
Felnőttképzés
Középfokú sportmenedzser képzés indul
Felnőttképzés
Alapfokú sportmenedzser képzés indul

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • MOL

Szponzoraink

  • Merkantil Bank
  • Groupama Biztosító
  • Förch
  • Jet Sol